Terapie dentara

Terapie dentara

Terapie dentara – solutia pentru toate cariile

Terapia dentara reprezinta solutia prin care pot fi tratate toate cariile indiferent de gravitatea lor. Una dintre cele mai comune probleme ale cavitatii orale sunt cariile, iar acestea pot fi cauzate de numerosi factori, incepand de la alimentatia nepotrivita, igiena precara, lipsa de calciu si nu numai. Este important ca orice carie sa fie remediata in cel mai scurt timp, inainte de a se extinde si de a deveni o problema mult mai complexa, care poate culmina chiar cu imposibilitatea de a mai salva dintele in cauza. La Dental Medical cariile sunt tratate folosind aparatura de ultima generatie, de inalta calitate, iar experienta medicilor dentisti chiar face diferenta. Intotdeauna pot fi gasite cele mai bune solutii, indiferent de context.

Care sunt semnele aparitiei cariei dentare?

Un prim semn al aparitiei cariei dentare este schimbarea culorii smaltului dintilor sau a texturii acestora. Este foarte important sa putem depista acest lucru din timp pentru a actiona rapid impotriva cariei, inainte de a se agrava. Printre semnele care ar trebui sa ne puna pe ganduri se numara si cresterea sensibilitatii dintilor la cald, rece sau dulce. Halena sau respiratia urat mirositoare reprezinta un alt semn al prezentei cariilor, care ar trebui sa determine pacientii sa actioneze cat mai repede. Pentru fiecare dintre acestea probleme se pot lua masuri in cadrul cabinetului stomatologic, care sa inlature cauza aparitiei, sa trateze problema si sa fie oferite anumite sfaturi si sugestii care sa contribuie la impiedicarea aparitiei acestora pe viitor.

Tratamentul cariilor

Exista mai multe stadii ale unei carii, iar tratamentul pentru fiecare dintre acestea este diferit in functie gravitate si de nivelul in care afectat dintele. Pentru o simpla pata, dintii se pot fluoriza, insa atunci cand cariile sunt deja vizibile, in functie de context pot fi luate diferite masuri pentru resaurarea dintelui. Pentru cele mai avansate carii tratamentul se poate imparti pe parcursul a mai multor sedinte, insa asta doar medicul stomatolog o va decide. Astfel ca terapia dentara nu va mai fi suficienta, fiind necesara interventia si pe alte ramuri precum protetica sau implantologie. Apeleaza la Dental Medical pentru terapie dentara de inalta calitate si cele mai bune servicii.

Tratament cu cele mai bune materiale

Este foarte important de mentionat faptul ca eficacitatea in tratamentul cariilor este data de materialele de calitate pe care le folosim si de aparatura de ultima generatie. In acest sens, aparatura utilizata de ultima generatie, in combinatie cu materialele de inalta calitate, dar si experienta desavarsita a medicilor nostri garanteaza rezultate exceptionale. La Dental Medical raportul calitate – pret este unul mai mult decat ideal, astfel ca aspectele de ordin financiar nu vor mai fi un impediment in demersul spre recapatarea unui zambet aspectuos si sanatos.

De ce Dental Medical

3 cabinete de ultima generatie Planmeca

Personal specializat pe etape de tratament

Centru de radiologie digitala Planmeca