Profilaxie

Profilaxie

Profilaxie: detartraj, periaj profesional, air-flow

Un zambet perfect trebuie ingrijit din toate punctele de vedere. Fie ca vorbim de actiuni de igienizare de orice tip sau de proceduri mai complicate, oricare dintre acestea sunt necesare pentru obtinerea zambetului cu care sa te mandresti si care sa te ajute sa ai incredere in tine. La Dental Medical te asteapta servicii de profilaxie care sa te ajute sa-ti intretii zambetul. Astfel, venim in sprijinul tau cu servicii de detartraj, de periaj profesional sau air-flow pentru a te asigura ca dintii tai au parte de toata ingrijirea de care ar putea avea nevoie.

Profilaxia este o ramura a stomatologiei ce consta intr-un set de proceduri care au ca scop curatarea profesionala a cavitatii orale care sa asigure prevenirea aparitiei cariilor dentare dar si a bolii parodontale. Mai mult, profilaxia poate impiedica evolutia acestor afectiuni chiar daca ele sunt instalate deja, o efectuare frecventa a cestor procedee putand culmina cu eliminarea definitiva a problemelor aferente.

Igienizarea dentara este o procedura necesara pentru oricine

Igienizarea dintilor este necesara nu numai dupa tratamente, ci se recomanda a fi efectuate in fiecare an, aceasta fiind o modalitate foarte buna prin care medicii se asigura de sanatatea cavitatii orale. Placa bacteriana nu poate fi indepartata in totalitate prin periaj, astfel ca se favorizeaza formarea tartrului, care nu poate fi eliminat decat in cabinetul stomatologic prin detartraj. Astfel ca realizarea unor asemenea procedee este absolut necesara la anumite perioade de timp in vedere prevenirii unor afectiuni specifice. La Dental Medical te asteapta servicii de inalta calitate si ai garantia ca esti pe maini bune, in asa fel incat fobia de dentist sa reprezinte doar un mit.

Beneficiile vizibile ale serviciilor de profilaxie

Dintii albi, curati, stralucitori sunt o adevarata atractie pentru oricine, motiv pentru care un prim pas in obtinerea zambetului perfect, cu siguranta, este reprezentat de serviciile de profilaxie. Procedurile se pun in practica in scurt timp, nu sunt dureroase, astfel ca oricine se poate simti in largul sau pe scaunul stomatologului. La Dental Medical se foloseste doar aparatura de ultima generatie, de inalta calitate.

Preturi rezonabile pentru toate buzunarele

In materie de pastrare a sanatatii cavitatii orale nu este loc de comprimisuri, motiv pentru care conteaza calitatea serviciilor, si nu doar pretul. Totusi, la Dental Medical preturile practicate sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care niciun pacient nu trebuie sa aloce o mica avere pentru a se bucura de servicii de profilaxie, detartraj, periaj profesional sau air-flow. Astfel ca aspecte de ordin material nu va vor mai putea sta in calea realizarii zambetului mult dorit, atragator din punct de vedere estetic, dar mai ales sanatos.

Cheia catre zambetul perfect o gasesti la Dental Medical!

De ce Dental Medical

3 cabinete de ultima generatie Planmeca

Personal specializat pe etape de tratament

Centru de radiologie digitala Planmeca