Ortodontie

Ortodontie – tratamente

Ortodontie – tratamentul pentru un zambet perfect

Nu oricine a avut norocul de a se bucura de un zambet perfect de la natura, insa pentru cei care nu au dantura aliniata perfect exista o multitudine de solutii special concepute pentru a le putea readuce zambetul increzator pe fata. Ortodontia este ramura stomatologiei care ajuta in acest sens, prin realizrea unor procedee de lunga durata care sa corecteze atat aspectul estetic al danturii, cat si muscatora, pentru a asigura functinalitatea maxima a cavitatii bucale, si a evita aparitia unor posibile complicatii cauzate de acest tip de anomalii. In realizarea acestor procedee, sunt implicate mai multe tipuri de aparate dentare, care se fixeaza direct pe dinti si exercita asupra acestora o presiune constanta care sa favorizeze deplasarea acestora in directia dorita. Astfel ca, acestea pot fi folosite de catre persoane de toate varstele, de la copii, pana la adulti, chiar daca rezultatele in cazul celor mici sunt mult mai eficiente si rapide, intrucat dantura acestora este mult mai usor de modificat, dat fiind ca osul este in continua dezvoltare si nu s-a fixat inca permanent. Dental Medical ofera servicii de ortodontie care vin in sprijinul tuturor, iar impreuna cu medicii specializati de aici pot fi luate cele mai inspirate decizii, in vederea unui plan de tratament eficient si personalizat in functie de nevoile si conditiile fiecarui pacient.

Ce este si ce trateaza ortodontia?

Ortodontia nu se limiteaza doar la alinierea dintilor din motive estetice, ci si functionale pentru ca ajuta la corectarea muscaturii. Multe persoane se nasc sau dezvolta pe parcurs anomalii de tipul unui maxilar subdezvoltat, a unei mandibule prea inguste sau prea proemintente, sau chiar u unor cazuri de muscatura incrucisata. Problemele muscaturii pot atrage numeroase alte batai de cap ce favorizeaza dezvoltarea unor afectiuni la nivelul dintilor. In acest sens, o echipa de medici cu experienta poate lua cele mai bune decizii in functie de fiecare situatie in parte. Cu alte cuvinte, orice deficienta la nivelul cavitatii orale poate fi corectata prin intermediul unui tratament foarte bine alcatuit.

Ortodontia este mai mult decat indreptarea dintilor

La Dental Medical vei fi intampinat de o echipa cu experienta capabila sa gaseasca cele mai bune solutii chiar si pentru cele mai complexe situatii si, in plus, acestia au acces la aparatura de ultima generatie care sa le vina in ajutor. Uneori pot fi suficiente aparatele dentare mobile, mai ales in cazul copiilor, insa alteori sunt necesare cele fixe, iar durata tratamentului sa se intinda pe perioade lungi de timp.

Un zambet perfect este ceea ce isi doresc multi dintre noi, iar in anumite cazuri acesta poate fi obtinut pe cale naturala printr-un simplu tratament ortodontic. La Dental Medical te ajutam sa zambesti cu incredere!

De ce Dental Medical

3 cabinete de ultima generatie Planmeca

Personal specializat pe etape de tratament

Centru de radiologie digitala Planmeca