Implanturile dentare – solutia pentru cei care isi doresc un zambet perfect

Implanturi dentare

Un zambet sanatos si puternic este ceea ce fiecare dintre noi isi doreste, insa nu toti am fost inzestrati in acest sens de la mama natura. Pentru pierderea unuia sau mai multor dinti pot exista diferite cauze, dar si solutii, iar implanturile dentare sunt tot mai populare in ziua de azi. Tehnologiile au evoluat, rata de succes a crescut, iar Dental Medical vine in sprijinul tuturor celor care isi doresc sa isi recapete functiile si aspectul estetic placut si ingrijit de la nivelul cavitatii orale.

De ce este nevoie de un implant dentar? 

Pot exista o multime de cauze care conduc la pierderea prematura a unuia sau mai multor dinti; de la o ingrijire orala neadecvata, la anumite carente in organism. In acest sens, poate cea mai buna solutie de inlocuire a acestora, pe termen lung, este reprezentata de implanturile dentare. Acestea sunt potrivite pentru persoane de toate varstele, indiferent de motivele care au dus la crearea de spatii interdentare. Sunt metode foarte sigure si eficiente, care devin necesare atat din punct de vedere estetic, cat mai ales medical. Lipsa dintilor poate cauza probleme in ceea ce priveste muscatura corecta, dar poate agrava si unele conditii medicale preexitente, dat fiind faptul ca procesul de masticatie nu se mai realizeaza corect. La Dental Medical oricine are garantia unei interventii de calitate, realizate cu minutiozitate, care sa readuca la standarde normale toate functiiile vitale de la nivelul cavitatii orale.

Pret implant dentar: 1900 lei

In ce consta acest tip de interventie?

In primul rand, interventia este foarte sigura, iar rata de succes este de peste 99%. In al doilea rand, bineinteles, conteaza priceperea si experienta stomatologului, insa este importanta si aparatura folosita de catre acesta. Intreaga procedura se deruleaza sub efectul anesteziei, astfel ca pacientii nu vor resimti decat cel mult un disconfort sau o usoara presiune in zona afectata. Durata procedurii variaza de la un caz la altul, fiind nevoie, in general, intre 45 si de minute si doua ore. Procesul se realizeaza in mai multe etape, care pot necesita perioade de vindecare intre acestea. Asadar, in prima faza, veti efectua un consul, iar apoi vor fi stabilite detaliile in ceea ce priveste pregatirea osului, plasarea propriu-zisa a implantului si ulterior interventii minore de remediere a efectelor post-operatorii precum senzatii de desconfort sau umflarea zonei.

Un zambet perfect fara durere 

Implantologia este singura metoda prin care vei putea avea un zambet perfect si iti vei recapata functiile cavitatii bucale intr-un timp cat mai scurt. Pentru succesul interventiei este necesara alcatuirea unui plan bine pus la punct alaturi de medic, care in functie de context va lua masurile adecvate. Cu siguranta, conteaza si ingrijirea post operatorie, insa cine va respecta indicatiile medicului nu va intampina nicio problema.


De ce Dental Medical

3 cabinete de ultima generatie Planmeca

Personal specializat pe etape de tratament

Centru de radiologie digitala Planmeca