Implant Dentar

Implant dentar

Dental Medical este una dintre cele mai profesioniste clinici de implantologie dentara din Bucuresti, cu servicii de varf atat in ceea ce priveste echipa medicala, cat si a tehnologiei de ultima generatie utilizata.

Toate interventiile de implant dentar se desfasoara in perfecta siguranta pentru pacient, intr-un mediu care respecta un regim aseptic strict.

Introducerea unui implant dentar nu este dureroasa, deoarece se realizeaza de cele mai multe ori sub anestezie locala si, in unele situatii sub anestezie intravenoasa (in cazul pacientilor anxiosi, a interventiilor cu un grad ridicat de complexitate sau de lunga durata). In cazuri exceptionale se poate recurge la anestezie generala.

Interventia de implantologie nu este dureroasa, se realizeaza in cele mai multe cazuri sub anestezie locala. Acest tip de anestezie este foarte eficient oferindu- i medicului posibilitate de a comunica in permanenta cu pacientul.

Exista situatii cand se poate recurge la anestezie prin sedare intravenoasa; tehnica folosita de obicei in cazul pacientilor foarte anxiosi sau care sunt supusi unor interventii mai invazive si complexe de lunga durata. Anestezia generala se foloseste in mod exceptional in implantolgia orala, in cazuri particulare.

Ai nevoie de un implant dentar? Programeaza-te acum sau cere o oferta!

Programare

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Mobil: 0723.336.825
Telefon: 031.433.68.25
Ion Ionescu de la Brad 5
013811 Sector 1, București
Copyright ©2016 by Dental Medical