Fatete Dentare

Fatete Dentare

Fatetele dentare – perfecte pentru cei care isi doresc un zambet stralucitor pe termen lung

Nu oricine a fost inzestrat cu un zambet placut, insa exista solutii simple si accesibile in cabinetul stomatologic care pot remedia asta. Fatetele dentare reprezinta o optiune care merita luata in calcul de catre toti cei care isi doresc sa isi infrumuseteze zambetul. Acestea sunt de fapt un invelis ceramic subtire, dar cu o rezistenta incredibila care se aplica pe suprafata vizibila a dintilor. In majoritatea timpului aceasta este folosita pentru partea frontala a dintilor pentru a le oferi acestora un aspect superb. Cu ajutorul lor reusium sa obtinem si sa pastram pe termen lung zambetul estetic si stralucitor ravnit de tot mai multe persoane in ultimii ani.

Cand sunt recomandate fatele dentare?

Cu toate ca fatele denatre sunt o solutie eficienta in cazul in care dintii tai au unele imperfectiuni, atunci este bine de stiut ca acestea sunt recomandate in anumite situatii precum: atunci cand dintii sunt fisurati, sparti, crapati, ciobiti, daca exista spatieri intre dinti (strungareata) sau daca dintii au mici imprefectiuni sau pete de culoare. Astfel, vei reusi sa maschezi toate aceste imperfectiuni pentru o perioada lunga de timp, atat timp cat sunt respectate cu strictete indicatiile oferite de catre medic cu privire la intretinerea acestora.

Pret fatete dentare: 1500 lei

Care sunt avantajele fatetelor dentare?

Avantajele fatetelor dentrare sunt nenumarate, incepand de la faptul ca prin intermediul lor vei putea obtine un zambet perfect, dar totodata natural, mai alb si care, cu siguranta, va rezista o perioada lunga de timp, si pana la faptul ca poate imbunatati semnificativ si intr-un timp extrem de scurt estetica dar si functionalitatea dintilor. Mai mult decat atat, este foarte important sa intelegem faptul ca daca apelam la fatelete dentare acestea sunt o solutie pe termen lung pe care nimeni nu ar trebui sa o rateze, mai ales daca isi doreste un zambet perfect. Un alt avantaj de care trebuie sa tinem cont este faptul ca acestea nu se vor risca sa se pataze de la cafea, alimente pigmentate sau chiar de la fumat, cum se intmpla in cazul dintilor naturali.

Fatetele dentare nu reprezinta un pericol pentru dintii tai

Contrar miturilor care graviteaza in jurul acestei proceduri, fatetele dentare nu afecteaza dintii naturali. Realizarea acestora necesita doar pregatirea dintilor printr-un proces de slefuire, prin care se elimina un mic strat al smaltului, foarte fin, pentru a asigura aderenta materialelor ce urmeaza a fi aplicate pe acestia. Exista si tipuri de fatete dentare care nu necesita slefuirea in prealabil a dintilor si acestea se aleg in urma unui control profesional realizat de medici specializati. De aceea merita sa afli toate detaliile despre acestea direct de la specialistii Dental Medical.

De ce Dental Medical

3 cabinete de ultima generatie Planmeca

Personal specializat pe etape de tratament

Centru de radiologie digitala Planmeca