Estetica dentara

Estetica dentara

Estetica dentara – importanta pentru un zambet minunat

Cu totii suntem preocupati de zambetul nostru, de la alinierea dintilor si pana la culoarea acestora, dat fiind faptul ca in prezent este supra-promovat un zambet perfect. Pentru a putea materializa aceste dorinte exista estetica dentara, o rama a stomatologiei care se ocupa strict de problemele de ordin estetic ale danturii. Pacientilor nostri le punem la dispozitie cele mai bune servicii in vederea obtinerii rezultatelor mult dorite. Acestea se obtin in urma unei colaborari foarte bune intre pacient si stomatolog, iar solutiile pe care le propunem sunt adaptate tuturor contextelor, de la albire dentara profesionala si pana la coroane, fatete si nu numai.

Ortodontie – aparatul dentar

Un zambet trebuie sa fie perfect din toate punctele de vedere. Astfel, pentru cei care din diferite motive, nu au dintii perfect aliniati, ortodontia este o ramura stomatologiei care se ocupa cu gasirea solutiilor optime in vederea alinierii corespunzatoare a danturii si a aduce muscatura intr-o pozitie corecta si perfect functionala. Exista mai multe tipuri de aparate dentare, atat fixe, cat si mobile. Cele fixe se impart in mai multe categorii in functie de materialul utilizat, astfel ca pacientii nostri pot opta pentru aparate metalice, ceramice sau din safir. Bineinteles ca dincolo de aspectul estetic al fiecaruia, alegerea se face in functie de natura si gravitatea problemei ortodontice. Cert este ca la Dental Medical fiecare pacient se bucura de servicii de inalta calitate si de rezultatele mult dorite, prin colaborarea cu medici ortodonti cu experienta vasta si zeci de pacienti multumiti.

Fatetele dentare – cand sunt ideale? 

Tot mai multi pacienti apeleaza la fatele dentare pentru a imbunatati aspectul dintilor si pentru a corecta inclusiv cele mai mici defecte. Fatetele pot fi confectionate din diferite materiale, iar noi le folosim doar pe cele mai bune. Aceasta poate fi cea mai simpla cale catre un zambet perfect, stralucitor, iar totul se obtine printr-un minim de efort. Utilizarea acestora poate imbunatati atat aspectul, cat si functiile dintilor si sunt o alternativa la coroanele clasice care implicau pilirea dintilor naturali. Trebuie avut in vedere ca procesul este ireversibil si de aceea sunt necesare o serie de controale de specialitate amanuntite, in prealabil.

Afla totul despre estetica dentara de la specialistii nostri! Prima impresie chiar conteaza, motiv pentru care te putem ajuta sa obtii zambetul pe care ti l-ai dorit dintotdeauna si cu care vei atrage atentia tuturor. Viata ta se poate imbunatati considerabil si poti capata un plus de incredere pe aceasta cale! Impreuna putem gasi solutiile optime pentru tine, astfel incat sa ajungi la nivelul la care iti doresti, totul prin intermediul serviciilor de estetica dentara care te asteapta aici.

De ce Dental Medical

3 cabinete de ultima generatie Planmeca

Personal specializat pe etape de tratament

Centru de radiologie digitala Planmeca