Chirurgie dentara

Chirurgie dentara

Chirurgie dentara – estentiala pentru eliminarea durerilor

Chirurgia dentara este o ramura importanta a stomatologiei. Cu ajutorul acestui tip de interventii putem ajunge in puncte in care problemele de la nivelul cavitatii orale sa poata fi remediate doar pe aceasta cale, iar in cadrul clinicii noastre oricine se va bucura de sprijin deplin. Este bine sa tinem cont de faptul ca orice fel de probleme am intampina, acestea pot fi rezolvate, iar medicii se vor stradui sa gaseasca solutia salvatoare pentru noi, pentru a putea scapa de durere si pentru a ne putea bucura de zambetul nostru de zi cu zi. Chirurgia dentara este o ramura meticuloasa si extrem de atenta a stomatologiei, motiv pentru care atunci cand apelam la asemenea servicii sa reusim sa intelegem ca de multe ori vindecarea si procesul sunt doua elemente pe cat de importante, pe atat de simplu de realizat daca se intervine corespunzator si in timp util.

Chirurgia dentara ori-maxilo – faciala

Chirurgia dentara ori maxilo- faciala este acea subdiviziune a medicinii dentare ce are in prim plan afectiunile cavitatii orale care necesita un tratament chirurgical de orice fel. Aceasta este complexa si imbina atat o parte de chirurgie estetica, care are legatura cu tot ce inseamna corectura surplusurilor tesuturilor sau anomaliile dento-maxilare si chirurgia oncologica, ce face referire la extirparea tumorilor si indepartarea chisturilor.

Chirurgia dento-alveolara

Aceasta se ocupa, de regula, cu studiul, prevenirea si tratamentul, inclusiv chirurgical al afectiunilor dento-parodontale. Dintre aceste tratamente stomatologice, cele mai cunoscute sunt cele precum implanturile dentare, lifting-ul sinusurilor, augumentarea osoasa sau extractiile dentare. Acestea sunt proceduri extrem de meticuloase, fiind esential sa fie puse in practica de catre specialisti. Mai mult decat atat, acesta ramura este extrem de importanta in ceea ce priveste afectiunile care pot provoca dureri dentare pentru ca este una dintre singurele ce le poate remedia.

Tehnici complexe de lucru

Chirurgia dentara implica rabdare, atentie si procese lungi de vindecare, insa pentru reusita tratamentelor este importanta respectarea tuturor indicatiilor medicului stomatolog pentru fiecare situatie in parte. Noi cei de la Dental Medical dispunem nu doar de experienta necesara in acest sens, dar si de aparatura necesara unor interventii cat mai eficiente si non invazive. Daca medicul dentist iti recomanda o astfel de procedura, este foarte important sa tii cont de toate sugestiile acestuia. In cazul in care este necesara o interventie chirurgicala trebuie sa fii sigur ca va urma un proces destul de lung, care la final iti va aduce insa toata satisfactia de care ai nevoie. Medicul va fi alaturi de tine si te va ajuta cu tot ceea ce ai nevoie pentru a trece prin intreg procesul de vindecare si pentru a fi fericit cu rezultatul tau la final.

De ce Dental Medical

3 cabinete de ultima generatie Planmeca

Personal specializat pe etape de tratament

Centru de radiologie digitala Planmeca