Aparat ortodontic mobil

Problemele ortodontice sunt foarte comune, insa este important ca acestea sa fie rezolvate de la varste fragede, cand schimbarile sunt mult mai usor de facut. Pentru acestia este recomandat adesea un aparat ortodontic mobil, care, dupa cum anunta si numele sau, se poate indeparta oricand, la nevoie. Solutia se dovedeste a fi mai mult decat suficienta pentru ca oricine sa se bucure de un zambet perfect. Copii cu greu vor suporta corpuri straine si de aceea este important sa le oferim posibilitatea de a le putea indeparta de fiecare data cand simt nevoia.

Perfect pentru a putea fi purtat noaptea si ziua

De foarte multe ori, incercarea de a-i convinge pe cei mici de necesitatea purtarii unui aparat dentar este dificila. Cu un aparat dentar mobil, totul devine mai simplu, deoarece acesta poate fi inlaturat ori de cate ori este nevoie, fiind conceput pentru a fi purtat atat noaptea cat si ziua. Desigur, una dintre exceptii este momentul in care copiii mananca, cand aparatul dentar va fi pastrat intr-o cutiuta speciala.

Faptul ca poate fi indepartat oricand ar putea fi un avantaj in ceea ce priveste persuasiunea celor mici, insa este foarte important ca acesta sa intelega beneficiile pe termen lung pe care le aduce un aparat dentar mobil.

Pret aparat mobil: 2000 lei

Costurile unui aparat ortodontic mobil

Pretul unui aparat ortodontic mobil poate sa difere, insa important este ca in cadrul clinicii noastre sunt disponibile o multime de solutii financiare care sa vina in sprijinul tuturor familiilor. Raportul calitate – pret este unul mai mult decat ideal. Astfel, un zambet frumos la un pret rezonabil nu a fost niciodata mai usor de obtinut, iar un asemenea aparat reuseste sa rezolve probleme cu care copilul tau nu s-ar confrunta in viitor, iar acest lucru ar putea costa mult mai mult. Din acest motiv este important sa actionati din timp si sa discutati despre posibilitatea unui aparat dentar mobil pentru copilul dumneavoastra.  Astfel ca, pretul pe care va trebui sa il achitati in vederea obtinerii unui zambet perfect este, in general, de 2000 de lei. Ceea ce reprezinta costuri minime in raport cu amploarea beneficiilor care vor fi obtinute pentru intreaga viata.

Un zambet care poate fi corectat de la bun inceput

Este important pentru cei mici sa-si corecteze pozitia dintilor atunci cand acestia sunt inca in dezvoltare si cand sunt inca foarte usor de modelat, deoarece maxilarele lor sunt inca maleabile si interventiile se pot realiza mult mai repede in aceste cazuri. Odata ajunsi la maturitate, interventiile pot deveni limitate, muscatura nemaiputandu-se corecta doar prin purtarea aparatelor dentare, ulterior putand fi cazul de tratamente chirurgicale. Afla toate detaliile in cadrul clinicii noastre si impreuna putem gasi cele mai bune solutii, atat pentru copii, cat si pentru dumneavoastra.

De ce Dental Medical

3 cabinete de ultima generatie Planmeca

Personal specializat pe etape de tratament

Centru de radiologie digitala Planmeca