Aparat ortodontic fix

Aparat ortodontic fix

Aparat ortodontic fix – perfect pentru adulti

Aparatul ortodontic fix este solutia perfecta pentru adultii care isi doresc sa imbunatateasca aspectul zambetului, deoarece presupune o putere mai mare de a actiona decat cele mobile, putand oferi rezultate optime la orice varsta, indiferent de cat de dezvoltate sunt maxilarele.

Astfel ca, este varianta ideala pentru cei care au nevoie de un aparat dentar pentru a obtine un zambet perfect fiind o solutie avantajoasa atat din punct de vedere al rezultatelor, cat si din punct de vedere al pretului. Modul in care actioneaza aparatul dentar fix face din acesta unul dintre cele mai eficiente metode de indreptare a dintilor. Acesta dezvolta forte controlate asupra dintilor, care rezista pe o perioada indelungata de timp, iar sub aceasta presiune, dintii se deplaseaza in directia in care ne dorim pana ajung in pozitia potrivita.

Poate fi purtat de la 6 luni pana la 2 ani

Fiind una dintre cele mai cunoscute si mai frecvente alegeri in ceea ce priveste metodele de indreptare a dintilor, aparatul dentar fix este, de asemenea, si varianta pe care o recomanda dentistii, atat in ceea ce priveste aspoectul estetic, cat si in vederea corectarii muscaturii.. Dat fiind faptul ca dintele se misca cu aproximativ 1mm pe luna, tratamentul poate dura de regula intre 6 si 24 luni in functie de gravitatea problemei pe care o ai cu dintii tai. Este foarte important de mentionat ca fiecare tratament este realizat special in functie de felul in care se prezinta la consultatii, iar daca dintii necesita o atentie deosebita este important ca acest lucru sa fie realizat cat mai repede, pentru a putea evita eventuale complicatii ulterioare.

Aparat ortodontic fix: 3600 lei

Din ce este alcatuit un aparat dentar fix

Un aparat dentar fix este un element care odata pozitionat pe dintii nostri nu mai poate fi indepartat decat la finalul tratamentului. Acesta are un mecanism mai complex decat un dispozitiv ortodontic mobil, fiind format din braketi, elastice, ligaturi, fire ortodontice, benzi si inele metalice. Toate acestea actioneaza impreuna pentru a pune presiune pe dinti si pentru a-i indrepta cat de mult este nevoie pana in pozitia optima. Un aparat dentar fix, desi la inceput poate parea incomod, este eficient in procesul de indreptare a danturii, intr-un timp foarte scurt. Foarte important, procesul nu este unul dureros, iar in cateva zile te vei obisnui si nici nu ii vei mai simti prezenta.

Pret rezonabil

Aparatul dentar fix este una dintre cele mai bune solutii pentru indreptarea dintilor si nu doar din perspectiva rezultatelor finale, ci si a pretului sau. Raportul calitate-pret este unul mai mult decat ideal, iar in cadrul clinicii noastre ai garantia obtinerii rezultatelor mult dorite. In general, pretul pe care il veti plati pentru obtinerea unui zambet perfect cu ajutorul aparatelor dentare fixe este de 3600 de lei.

De ce Dental Medical

3 cabinete de ultima generatie Planmeca

Personal specializat pe etape de tratament

Centru de radiologie digitala Planmeca