Albirea dentara – solutia pentru un zambet imaculat

Albirea dentara cu lampa Zoom

Problemele dentare sunt unele care ne pot urmari toata viata. Fie ca vorbim despre dureri de dinti, cauzate de carii avansate, disconfort, sensibilitate dentara, abcese si nu numai, fiecare dintre acestea ne tin departe de zambetul pe care ni-l dorim. O problema des intalnita este ingalbenirea dintilor, care poate aparea din diverse motive, insa pentru aceasta exista o solutie eficienta: albirea dentara, la care din ce in ce mai multi pacienti apeleaza. O varianta eficienta, ce rezista in timp durata si care necesita mai putin de 30 de minute pentru a fi pusa in practica veti gasi in cadrul cabinetului nostru stomatologic.

Un proces rapid cu rezultate imediate

Un lucru foarte important de care ar trebui sa tinem cu totii cont este faptul ca procedura de albire dentara este una dintre cele mai simple si mai rapide proceduri stomatologice existente. Pregatim un gel special ce aplica pe dinti si care se lasa sa actioneze cam 30 de minute, iar la final, vei putea observa deja primele rezultate. Dintii tai vor fi mai albi, iar zambetul va incepe sa devina arma ta secreta.

Pret albire dentara: 1200 lei


Cum intretinem dintii dupa o albire dentara? 

Aceasta este una dintre cele mai frecvente intrebari ale pacientilor. Cu siguranta albul dintilor, dupa aceasta procedura, este mai usor de intretinut decat s-ar astepta oricine, prin periaj regulat si prin dusuri bucale. Totusi, la fiecare sase luni este recomandat sa te intorci la cabinetul dentistului pentru un periaj profesional si pentru o igienizare, care de asemenea sunt foarte importante atunci cand vorbim despre intretinerea unui zambet perfect alb. De altfel, acest proces nu-ti va sensibiliza dintii, iar tu te vei putea bucura de alimentele preferate fara probleme.

Dinti albi pentru o perioada mai lunga de timp

Albirea dentara este metoda prin care fiecare dintre noi poate sa aiba un zambet perfect alb pentru o perioada lunga de timp. Se poate vedea ca o investie de durata, care te va face fericit si peste ani si ani de zile. Este foarte important sa intelegem ca felul in care ne ingrijim dantura poate determina si felul in care zambetul nostru isi va pastra din stralucirea. Mai mult decat atat, odata cu evolutia tehnicii de albire dentara, pacientul poate alege nuanta preferata, lucru ideal pentru cei mai exigenti dintre noi.

De ce Dental Medical

3 cabinete de ultima generatie Planmeca

Personal specializat pe etape de tratament

Centru de radiologie digitala Planmeca